Probabil că mă știi de la radio. E pasiunea mea. Iar radioul online e locul meu de distracție.
Sunt născut la data de 06 iunie 1992 în județul Bacău. Am terminat Marketing la Colegiul Economic „Ion Ghica”, Bacău. Hobby-ul meu, pe primul plan este radioul, după care ne găsim și pe mica comunitate de gaming numită ZIN Gaming unde ne putem juca orice.
În rest, dacă mă știi din cu totul alte motive, să știi ca nu am vrut să te jignesc, să-ți fur ideea, să-ți fur iubita sau prietenul, să-ți las bacsis mic, să-ți ignor cererea de prietenie pe Facebook, să-ți stric planurile, să-ți fie dor de mine, să uit de tine, să-ti dau piesa preferată la radio, să-ți raspund la mesaj, sa te contrazic, s.a.m.d. …
Eu sunt Andrei Felix. Unii îmi mai spun si “Elix”.
Bine ai venit pe site-ul meu!

Proiectele mele:

avatar ZIN v.2
După terminarea proiectului “Radio B-Zone”, am luat decizia de a nu mai lucra cu alte comunități și de a fonda propriul nume pentru diferitele proiecte pe care voi încerca să le dezvolt pe cât de bine posibil în mai multe activități. După multă gândire am ales ca proiectul să se numească “ZIN”.
Primul proiect sub acest nume, bineînțeles că a fost și va rămâne proiectul meu de suflet, a început cu postul de radio online numit RADIO ZIN.
SOCIAL PROIECT:
zingamingavatar
Pasionat și de gaming împreuna cu Alexandru Dine aka growndex, unul din colaboratorii mei principali, am deschis și comunitatea de jocuri care încearcă să își exstindă echipa și activitatea din toate punctele de vedere.
Grupul a început inițial ca și un grup de Counter Strike:Global Offensive apoi am decis să extind activitatea pe orice joc posibil și să integrez numele de “ZIN Gaming” prin toate clanurile, breslele sau guildurile creeate de mine.
Dacă ai idei sau ești interesat să colaborăm, nu ezita să ne scri un e-mail. 
SOCIAL PROIECT:
avatar zinmedia
ZIN Media este doar un proiect încă pe hârtie. Proiectul are la bază producții media, imagini, video grafica. 
Mai pe scurt, tot ce ține de partea aspectului auditiv și vizual.
SOCIAL PROIECT:
horaradio_avatar
HORAradio, înființat la data de 20 ianuare 2020 (atunci a fost re-înoit domeniul website-ului) după o colaborare ne-reușită cu Adrian Gaucan, am decis să preiau eu “frâiele” a ceea ce se vrea a fi radioul diasporei. Muzică pe gustul tuturor Românilor de pretutindeni. Genurile muzicale ce se vor difuza vor fi: muzică populară, usoară, clasică și nu numai. Sperăm să vă placă.
SOCIAL PROIECT:

Proiecte în colaborare

Meniu