Probabil că mă știi de la radio. E pasiunea mea. Iar radioul online e locul meu de distracție. Sunt născut la data de 06 iunie 1992 în județul Bacău. Am terminat Marketing la Colegiul Economic „Ion Ghica”, Bacău. Hobby-ul meu, pe primul plan este radioul, după care ne găsim și pe Twitch unde incercam sa facem gaming live. Stream-urile nu au un program stabil.

În rest, dacă mă știi din cu totul alte motive, să știi ca nu am vrut să te jignesc, să-ți fur ideea, să-ți fur iubita sau prietenul, să-ți las bacsis mic, să-ți ignor cererea de prietenie pe Facebook, să-ți stric planurile, să-ți fie dor de mine, să uit de tine, să-ti dau piesa preferată la radio, să-ți raspund la mesaj, sa te contrazic, s.a.m.d. …

Eu sunt Andrei Felix. Unii îmi mai spun si “Elix”.
Bine ai venit pe site-ul meu!

ACTIVEZ ȘI PE:

Instagram
Discord
YouTube
Twitch
Skype
SoundCloud
Mixcloud
LinkedIn

Proiectele mele

După terminarea proiectului “Radio B-Zone”, am luat decizia de a nu mai lucra cu alte comunități și de a fonda propriul nume pentru diferitele proiecte pe care voi încerca să le dezvolt pe cât de bine posibil în mai multe activități. După multă gândire am ales ca proiectul să se numească “ZIN”.
Primul proiect sub acest nume, bineînțeles că a fost și va rămâne proiectul meu de suflet, a început cu postul de radio online numit RADIO ZIN.

Instagram
Website

Pasionat și de gaming împreuna cu Alexandru Dine aka growndex, unul din colaboratorii mei principali, am deschis și comunitatea de jocuri care încearcă să își exstindă echipa și activitatea din toate punctele de vedere.
Grupul a început inițial ca și un grup de Counter Strike:Global Offensive apoi am decis să extind activitatea pe orice joc posibil și să integrez numele de “ZIN Gaming” prin toate clanurile, breslele sau guildurile creeate de mine.
Dacă ai idei sau ești interesat să colaborăm, nu ezita să ne scri un e-mail.

Instagram
Website

ZIN Media este doar un proiect încă pe hârtie. Proiectul are la bază producții media, imagini, video grafica.
Mai pe scurt, tot ce ține de partea aspectului auditiv și vizual.

Instagram
Website

Proiecte în colaborare

Părerea clienților

Dacă eu nu te-am comvins să colaborezi cu mine, atunci poate te comving clienții mei. Apasă pe butonul din dreapta “Află părerea clienților” și vezi ce spun iei despre colaborarea lor cu mine.

Meniu