Servicii

Vă aduc la cunoștință faptul că experiența mea și a echipei mele este una acumulată din studii, voință, pasiune și practică individuală. Toate proiectele proprii sunt realizate din pasiune și cu o boala foarte rară numită „boala aspectului grafic”. Îmi place ca totul să fie perfect și să îți satisfacă retina de la prima accesare sau de la primul contact cu rezultatul proiectului. Eu zic să nu mai stăm la discuți prea mult și să începem să colaborăm.

Web Design

Înebunit după primul impact vizual al unui website, am început să studiez, să construiesc, să stric și să reconstruiesc diferite pagini web. Fără studii în domeniu, dar cu o pasioune aparte, îți pot garanta un început de afacere promițător pe partea aspectului unui WebSite fie el blog personal sau pagina web pentru bussinesu tau.

Grafic Design

Orice afacere începe prima dată cu un logo, o imagine reprezentativă. Eu te pot ajuta să îți realizezi un logo, un banner, sau orice alte imagini pentru ați începe proiectul! Hai să îl realizăm împreună pe gustul tău.

Social Media Marketing

Căutați un manager profesionist de social media? Te pot ajuta EU.

Vom optimiza, gestiona și crește prezența în rețelele sociale pentru tine. Am gestionat pagini legate de următoarele industrii: Transport, Fitness, Restaurante, Persoane publice, Influencer, s.a.m.d.

Portofoliu

Părerea clienților

Dacă eu nu te-am comvins să colaborezi cu mine, atunci poate te comving clienții mei. Apasă pe butonul din dreapta “Află părerea clienților” și vezi ce spun iei despre colaborarea lor cu mine.

Meniu