Web Design

Planificare Site

Bem o cafea împreuna, înainte de orice pas este esential sa avem stabilita o structura clara a site-ului tau.

UI/UX Desing

Cel mai important aspect al unui site web tine de experienta utilizatorului.

Strategie de Continut

Aranjarea continutului in site este o prioritate pentru o experienta de navigare placuta.

Design Grafic

Ilustratiile profesionale ale produselor/serviciilor oferite sunt un pas inainte spre o vanzare.

Social Media Connect

Orice site web ar trebui sa fie legat la retelele sociale. Interactiunea cu publicul creste increderea in brand.

1. Identificarea/structurarea unui wireframe specific business-ului/continutului (https://wireframe.cc/)

Arhitectura (structura site-ului) de navigare reprezinta cel mai important pas si este complementar cu viitoarele campanii de marketing online.

Specialistii nostri in UI (user-interface) si UX (user-experience), raportat la competitie, inovatie in continut, adapteaza wireframe-uri care sa ofere o experienta de navigabilitate cat mai placuta pentru useri (atat pe mobil, cat si pe desktop).

2. Conceptul grafic si crearea logo-ului

Solutiile complete si personalizate de design grafic propuse reprezinta crearea unui concept de branding, in functie de bugetul dvs., raportat si la business-plan. Primul pas pentru realizarea unui concept grafic reprezentativ pentru afacerea dvs. este completarea unui brief de creatie, precum si wireframe-uri, iar, ulterior, se stabileste timpul efectiv de lucru creativ. Cele mai importante elemente ale conceptului grafic sunt urmatoarele:

  • Creare wireframe
  • Creare/concept logo
  • Creare bannere/elemente vizuale
  • Creare carti de vizita/video/semnatura email

3. Implementarea unei arhitecturi navigationale User-friendly

Majoritatea campaniilor de marketing digital au ca obiectiv redirectionarea vizitatorilor pe o pagina a site-ului dvs. Comportamentul de vizitare difera de la user la user si, astfel, implementarea unei structuri corecte si “non-misleading” reprezinta o provocare si un pas strategic in crearea unui site.

Este important de stiut ca majoritatea campaniilor PPC sunt dependente de structura site-ului, aici mentionand campaniile SEO si PPC (Dynamic Search Ads etc.).

4. Adaptam continutul si pe device-urile Mobil/Tableta (Responsive)

Experienta privind cifrele pe care le interpretam zilnic in cazul partenerilor nostri ne-a demonstrat ca am ajuns in asa numitul “Mobile Moment”, si chiar l-am depasit. Acest lucru semnifica ca peste 50% dintre interactiunile clientilor/userilor sunt generate de device-urile de tip mobil. Avand aceste cifre demonstrate, construim si adaptam site-urile pe toate device-urile, rezolutiile si le testam inainte de lansare pe toate browserele (atat pe cele native, cat si pe cele de tip app).

5. Implementam regulile SEO privind indexarea site-ului

Majoritatea antreprenorilor nu iau in considerare ca orice proces de creatie de site de prezentare trebuie sa plece de la optimizari specifice continutului (SEO On-Page). In 2017, inca intampinam clienti care doresc strategii de optimizare SEO, insa nu indeplinesc specificatiile rudimentare.

Alaturi de programatori si de web-project manager lucreaza si un specialist SEO la crearea unui site de prezentare prin optimizari specifice (URLs, internal linking, continut original, headings, title-uri s.a.m.d).

6. Cream si implementam bannere/animatii pe site

Strategiile si inovatiile aduse la crearea unui website de prezentare au ca obiectiv stimularea audientei de a reactiona pe site (mai multe vizualizari pe pagina, un timp mai mare pe site). Elementele dinamice specifice unui website sunt bannerele, animatiile, pop-up-urile, implementari care au efectul de a comunica personalizat cu audienta dvs. si de a inova constant continutul de pe site.

7. Implementam formularul de contact si adresele de email

Formularul de contact reprezinta pagina de unde site-urile de prezentare culeg lead-uri/clienti. Cream formularul de contact, adresele de email unde vor ajunge solicitarile si apoi setam “thank-you pages” pentru a le monitoriza in Google Analytics.

De asemenea, pentru site-urile/business-urile locale, implementam specificatiile tehnice privind integrarea in Google My Business si intelegerea crawler-urilor.

8. Setare panou de administrare

Informatia/continutul de pe site-ul creat este administrabil din panoul de control si oferim training-uri personalizate de indata ce avem setate toate elementele website-ului. In functie de template-ul ales sau de anumite personalizari specifice, se pot modifica setarile manuale din panoul de administrare. Optimizam si eliminam plugin-uri/module inutile care pot pune in pericol securitatea sau care pot ingreuna baza de date (viteza de incarcare).

9. Testarea functionalitatilor site-ului inainte de migrarea pe live

Inainte de lansare, testam toate functionalitatile site-ului, cele mai importante dintre ele fiind:

  • viteza de incarcare/interogarile in baza de date/securitate
  • setari Google Analytics/Tag Manager/Pixeli personalizati
  • acuratete informatii privind continutul/retusuri gramaticale
  • bannere/animatii/pop-ups
  • testari specifice pe toate browserele pentru Desktop (Chrome, Firefox etc.)
  • testari pe device-uri responsive (Mobil/tableta)

10. Migrarea site-ului pe web (live)

Momentul lansarii reprezinta un pas important, mai ales daca vorbim despre modificari asupra structurii de URL-uri/pagini, unde intervenim si aplicam redirect-uri conform relevantei continutului. In cazul in care site-ul este pentru prima oara live nu sunt necesare alte actiuni, cu exceptia setarilor ulterioare campaniilor de marketing digital.

Meniu